PRIMA PAGINA arrow Evenimente arrow Cesionarea dreptului de recoltare a ciupercilor comestibile anul 2021

Cauta in site:
Cesionarea dreptului de recoltare a ciupercilor comestibile anul 2021 PDF Imprimare E-mail

ANUNȚ

privind organizarea licitației și negocierii pentru cesionarea dreptului de recoltare a ciupercilor comestibile din producția anului 2021

 

1. Organizatorul licitației și negocierii: REGIA NAȚIONALĂ A PĂDURILOR ROMSILVA – DIRECȚIA SILVICĂ SIBIU cu sediul în Sibiu, Calea Dumbrăvii nr.140, tel 0269/242411, fax 0269/214970, e-mail: Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

2. Data și ora desfășurării LICITAȚIEI: 22.06.2021  ora 1000.

3. Locul desfășurării licitației: Sediul Direcției Silvice Sibiu din Sibiu, Calea Dumbrăvii, nr. 140, jud. Sibiu;

4. Tipul LICITAȚIEI: licitație în plic închis;

5. Locul și data/ora limită pentru depunerea ofertelor: 22.06.2021 ora 930 la sediul Direcției Silvice Sibiu din Sibiu, Calea Dumbrăvii nr. 140, jud. Sibiu.

6. Data și ora desfășurării NEGOCIERII: 22.06.2021  ora 1200.

7. Locul desfășurării negocierii: Sediul Direcției Silvice Sibiu din Sibiu, Calea Dumbrăvii, nr. 140, jud. Sibiu;

8. Tipul NEGOCIERII: negociere în plic închis;

9. Locul și data/ora limită pentru depunerea ofertelor: 22.06.2021  ora 1130 la sediul Direcției Silvice Sibiu din Sibiu, Calea Dumbrăvii nr. 140, jud. Sibiu.

10. Alte informații :

    - Ofertanții pot depune oferte pentru cesionarea dreptului de recoltare a ciupercilor comestibile Boletus edulis (ribi) și Cantharellus cibarius (gălbiori) din producția anului 2021, pentru unul sau mai multe loturi, în lei/kg. Plata se va efectua anticipat pentru toate loturile, după adjudecare, până la încheierea contractelor.

    - Caietul de sarcini poate fi achiziționat de la sediul organizatorului contra sumei de 180 lei.

    - Garanția de participare la licitație este de 5 % din valoarea fiecărui lot ofertat.

    - Nedepunerea plicului cu documentele solicitate și oferta financiară în termenul prevăzut la pct. 5, respectiv pct. 9 , atrage respingerea ofertei ca nedepusă în termen.

    - Ofertanții trebuie să prezinte, sub sancțiunea descalificării în caz de nedepunere a unuia din documentele următoare: dovada achitării garanței de participare, dovada plății caietului de sarcini, certificat constatator eliberat de ONRC, certificat de atestare  fiscală eliberat de primărie, cazier fiscal eliberat de ANAF, oferta financiară (se depune într-un plic sigilat și se introduce în plicul cu documente). Plicul exterior va fi și acesta sigilat .

   - Atât în cazul licitației cât și în cazul negocierii, va fi declarată câștigătoare oferta cu prețul cel mai mare ofertat pe kg ciuperci comestibile. În cazul în care sunt înregistrate cel puțin două oferte egale pentru un lot, care îndeplinesc condițiile de adjudecare, licitația/negocierea în plic închis, pentru lotul în cauză, se transformă în licitație/negociere publică deschisă cu strigare.

 

Relații suplimentare se pot solicita la Compartimentul Producție tel 0269/242411 int.116.

Pentru a descarca caietul de sarcini accesati acest link.

 
Urmator >
© 2021 Directia Silvica Sibiu: administrare paduri, silvicultura, vanatoare, piscicultura, puieti ornamentali, turism, cazare cabane, padure, arii naturale, protejate, pescuit sportiv, achizitii terenuri, directia silvica sibiu, romsilva
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.
JoomSEF SEO by Artio.

Web Development by Media Serv