PRIMA PAGINA arrow ACTIVITATI arrow Paza padurilor

Cauta in site:
Paza padurilor PDF Imprimare E-mail
Acţiunile de prevenire şi combatere a faptelor ilegale în legătură cu recoltarea, transportul, prelucrarea şi comercializarea materialelor lemnoase se realizează prin acţiuni de patrulare şi control ale personalului silvic, cu concursul organelor de poliţie şi jandarmi, cu care există planuri comune de acţiune.

Fenomenul infracţional este de mică amploare, anual încheindu-se în medie un număr de 41 de procese verbale de infracţiune, cu un volum aproximativ de 963 mc şi 163 procese verbale de contravenţie, cu un volum de aproximativ 44 mc. 

Volumul arborilor tăiaţi ilegal raportat de la suprafaţa administrată de D.S. Sibiu, respectiv 12 mc/1000 ha pădure, reprezintă unul din cele mai mici valori din ţară, ceea ce denotă o foarte bună activitate de pază a fondului forestier.

 
© 2019 Directia Silvica Sibiu: administrare paduri, silvicultura, vanatoare, piscicultura, puieti ornamentali, turism, cazare cabane, padure, arii naturale, protejate, pescuit sportiv, achizitii terenuri, directia silvica sibiu, romsilva
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.
JoomSEF SEO by Artio.

Web Development by Media Serv