PRIMA PAGINA arrow Evenimente arrow informare agenti legea 98 din 2016

Cauta in site:
informare agenti legea 98 din 2016 PDF Imprimare E-mail


Nr. 11511 din data 18.07.2016


In atentia agentilor economici prestatori


Servicii de exploatare forestieraAvand in vedere ca legislatia privind achizitiile s-a modificat prin aparitia Legii nr. 98/2016, in obligativitatea organizarii de licitatii fiind incluse si serviciile de exploatare forestiera, va aducem la cunostiinta urmatoarele:


1.- Pentru a putea participa la aceste licitatii, aveti obligatia sa va inregistrati in SEAP( Sistemul Electronic de Achizitii Publice)pe www.e-licitatie.ro.


2.-Informatii referitoare la inregistrare le gasiti pe site-ul mai sus mentionat.


3.-De asemenea va informam ca toate licitatiile privind achizitia de servicii de exploatare se vor organiza in format „on-line”. In acest sens, agentii economici inregistrati, vor putea depune oferta, doar on-line, accesand site-ul www.e-licitatie.ro, si anuntul de licitatie aferent.


4.-Documentele depuse de catre agentii economici trebuie semnate cu semnatura electronica si incarcate in sistem, la anuntul de participare postat de autoritatea contractanta ( RNP-Romsilva-Directia Silvica Sibiu).


5.- Pentru a va inregistra si a participa la viitoarele licitatii, va recomandam sa contactati firme specializate in domeniul achizitiilor publice.


Detalii suplimentare puteti sa le obtineti de la persoana de contact, Radu Claudiu, tel. 0730651659 sau direct la sediul Directia Silvica Sibiu, Calea Dumbravii nr. 140, compartiment Achizitii publice.


 
< Precedent   Urmator >
© 2021 Directia Silvica Sibiu: administrare paduri, silvicultura, vanatoare, piscicultura, puieti ornamentali, turism, cazare cabane, padure, arii naturale, protejate, pescuit sportiv, achizitii terenuri, directia silvica sibiu, romsilva
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.
JoomSEF SEO by Artio.

Web Development by Media Serv